בראוניז קרמי ושוקולדי

והכי כיף שהוא גם טבעוני וגם ישנה גירסה שלו ללא גלוטן

מצרכים:
2 כוסות קמח כוסמין מלא/ חצי כוס קמח קוקוס (לנמנעים מגלוטן)
200 גרם שוקולד מריר איכותי 85% ומעלה
2 בננות מרוסקת למחית
4 כפות אבקת קקאו איכותית ללא סוכר
כוס : מייפל 100% טבעי/סוכר קוקוס /
או 5 תמרי מג'הול טחונים לעיסה עם מעט מים.
6 כפות חמאת שקדים ללא סוכר (אפשר להשתמש גם בשקדים טחונים)
חצי כוס חלב סויה לייט
חצי כוס אוכמניות כחולות (אופציונאלי)
לקישוט - אפשר לפזר שקדים קלופים לפני אפייה ומעט אבקת קקאו לאחר צינון.

אופן הכנה:
להמיס את השוקולד המריר בבן מרי או בפעמיות קטנות במיקרוגל.
לערבב בקערה את המצרכים היבשים ואחר כך להוסיף את הרטובים והשוקולד המומס.
את התערובת האחידה לרדד לעובי של כ- 1 ס"מ לפחות על נייר אפייה משומן במעט שמן
קוקוס.
ולהכניס לתנור ל20 דקות על 150 מעלות
מצננים, מכינים כוס תה ומתפנקים 🙂
מומלץ לשמור בקירור.

דילוג לתוכן