מתכונים לשדרוג השייק

שייק פאי תפוחים

רכיבים:

2 כוסות מים קרים

2 כפות אבקת משקה

2 כפות אקסטרא לשייק

רבע תפוח עץ חתוך לקוביות

חצי כף קוואקר (שיבולת שועל)

1 כפית טחינה גולמית

קורט קינמון

 

מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים בבלנדר דקה במהירות גבוהה, מכבים ומחכים כמה שניות ומפעילים שוב כדקה במהירות נמוכה.

שייק ירוק

מרכיבים:

כוס וחצי מים

2 כפות אבקת משקה

2 כפות אקסטרא לשייק

חופן עלי תרד או חסה

חופן קטן של עלי נענע

חצי תפוח ירוק

חצי מלפפון

כפית טחינה גולמית

כמה קוביות קרח (לא חובה)

 

מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר עד קבלת המרקם הרצוי.

שייק קפה עם קוקוס

מרכיבים:

2 כפות אבקת משקה

2 כפות אקסטרא לשייק

1.5 כפיות נס קפה (מומס במעט מים חמים)

6 קוביות קרח

1/2 כוס חלב דל שומן או סויה לייט

1 כוס מים

2 כפיות קוקוס טחון

1/2 כפית קינמון

 

 

להוסיף את כל המרכיבים לבלנדר ולערבב על לקבלת המרקם הרצוי.

שייק תות עם קיווי

מרכיבים:

כוס וחצי מים

2 כפות אבקת משקה

2 כפות אקסטרא לשייק

4 תותים קפואים/טריים

1/2 קיווי בשל

3-4 קוביות קרח

 

הוראות הכנה:

חתכו את הקיווי. הוסיפו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו עד לקבלת המרקם הרצוי.

שייק תפוז-בננה

מרכיבים:

1/2 תפוז סחוט במקום

1/2 בננה גדולה או 1 בננה קטנה

כוס מים קרים

2 כפות אבקת משקה

2 כפות אקסטרא לשייק

 

הוראות הכנה:

להכניס את כל הנוזלים לבלנדר ואת היוגורט, להוסיף את הבננה חתוכה ואבקת משקה. לערבב על קבלת המרקם הרצוי.

שייק קוקוס עם בננה

מרכיבים:

2 כוסות מים קרים

2 כפות אבקת משקה

2 כפות אקסטרא לשייק

2 כפיות קוקוס טחון

1/2 בננה

1 כפית שיבולת שועל ללא תוספות

2-3 קוביות קרח

 

הוראות הכנה:

חתכו את הבננה והוסיפו את כל המרכיבים לבלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי. הגישו מיד.

שייק תפוח, ג'ינג'ר וגרידת לימון

מרכיבים:
2 כוסות מים
2 כפות אבקת משקה

2 כפות אקסטרא לשייק
1/2 תפוח אדום (או לחילופין תפוח אחד קטן)
קמצוץ קליפת לימון מגורדת
מעט ג'ינג'ר (זנגוויל) טרי מגורד
3-4 קוביות קרח (לא חובה)
לערבב את כל הרכיבים יחד בבלנדר למשך כדקה שתיים, לחכות דקה ולערבב שוב מספר שניות.

שייק בננה דלעת

מרכיבים:

2 כוסות מים
2 כפות אבקת משקה
2 כפות אקסטרא לשייק
100 גרם דלעת מבושלת
1 בננה קטנה או חצי בננה רגילה
3-4 קוביות קרח (לא חובה)
קורט קינמון

מערבבים את כל המרכיבים ביחד בבלנדר על לקבלת המרקם הרצוי👌

שייק תות בננה

מרכיבים:

2 כוסות מים
2 כפות אבקת משקה
2 כפות אקסטרא לשייק

1 בננה קטנה/ חצי בננה רגילה
3 תותים טריים או קפואים
3-4 קוביות קרח (לא חובה)

להוסיף את כל הרכיבים לבלנדר, לערבב עד לקבלת המרקם הרצוי. הגישו מיד.

שייק מעדן תפוח ירוק

מרכיבים:

2 כוסות מים
2 כפות אבקת משקה
2 כפות אקסטרא לשייק

1/4 תפוח ירוק
1 כף מלפפון מגורד (בערך 1/4 מלפפון)
4 טיפות מיץ ליים
6 עלי נענע טריים
3-4 קוביות קרח (לא חובה)

הוסיפו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו עד לקבלת המרקם הרצוי. הגישו מיד. אפשר לעטר את הכוס בעלי נענע טריים

שייק שוקו- בננה

מומלץ לפינוק ולא באופן קבוע

  • חצי כוס חלב דל שומן
  • 2 כוסות מים
    2 כפות אבקת משקה
    2 כפות אקסטרא לשייק
  • כף שטוחה של אבקת קקאו הולנדי (ללא סוכר)
  • 1/2 כוס יוגורט בסגנון יווני דל שומן
  • 1/2 כוס תותים שלמים
  • 6 חצאי אגוזי מלך
  • 1/2 בננה בינונית
  • 3-5 קוביות קרח

*הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב

שייק גזר אננס

מומלץ לפינוק ולא באופן קבוע

  • 1 כוס מים
    2 כפות אבקת משקה
    2 כפות אקסטרא לשייק
  • 1/2 כוס אננס חתוך (טרי או קפוא)
  • 1/2 כוס גזר חתוך
  • 2-3 טיפות תמצית קוקוס
  • 3-5 קוביות קרח

*הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן