מתכונים לשדרוג השייק

שייק פאי תפוחים

רכיבים:

150 מ"ל מים קרים

100 מ"ל חלב דל שומן/סוייה

2 כפות אבקת משקה

רבע תפוח עץ חתוך לקוביות

חצי כף קוואקר (שיבולת שועל)

1 כפית טחינה גולמית

קורט קינמון

 

מערבבים בבלנדר את הנוזלים ואחר כך מוסיפים את שאר המרכיבים. חצי דקה במהירות גבוהה, מכבים ומחכים 2 דקות ומפעילים שוב כדקה במהירות נמוכה.

שייק ירוק

מרכיבים:

חופן עלי תרד או חסה

חופן קטן של עלי נענע

חצי תפוח ירוק

חצי מלפפון

כפית טחינה גולמית

2 כפות אבקת משקה

150 מ"ל חלב דל שומן/ סויה לייט

רבע כוס מים

כמה קוביות קרח (לא חובה)

 

מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר עד קבלת המרקם הרצוי.

שייק קפה עם קוקוס

מרכיבים:

1.5 כפיות נס קפה (מומס במעט מים חמים)

6 קוביות קרח

1/2 כוס חלב דל שומן או סויה לייט

1/2 כוס מים

1 כף קוקוס טחון

1/2 כפית קינמון

2 כפות אבקת משקה

 

להוסיף את כל המרכיבים לבלנדר ולערבב על לקבלת המרקם הרצוי.

שייק תות עם קיווי

מרכיבים:

250 מ"ל חלב דל שומן 1% או חלב סויה לייט

2 כפות אבקת משקה

4 תותים קפואים/טריים

1/2 קיווי בשל

3-4 קוביות קרח

 

הוראות הכנה:

חתכו את הקיווי. הוסיפו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו עד לקבלת המרקם הרצוי.

שייק תפוז-בננה

מרכיבים:

1/2 תפוז סחוט במקום

1/2 בננה גדולה או 1 בננה קטנה

1 יוגורט פרו מועשר בחלבון 0% שומן או יוגורט סויה

100 מ"ל מים קרים

2 כפות אבקת משקה

 

הוראות הכנה:

להכניס את כל הנוזלים לבלנדר ואת היוגורט, להוסיף את הבננה חתוכה ואבקת משקה. לערבב על קבלת המרקם הרצוי.

שייק קוקוס עם בננה

מרכיבים:

250 מ"ל חלב דל שומן או חלב סויה לייט

2 כפות אבקת משקה

1 כף פתיתי קוקוס

1/2 בננה

1 כפית שיבולת שועל ללא תוספות

2-3 קוביות קרח

 

הוראות הכנה:

חתכו את הבננה והוסיפו את כל המרכיבים לבלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי. הגישו מיד.

שייק תפוח, ג'ינג'ר וגרידת לימון

מרכיבים:
250 מ"ל חלב דל/סויה לייט
2 כפות אבקת משקה
1/2 תפוח אדום (או לחילופין תפוח אחד קטן)
קמצוץ קליפת לימון מגורדת
מעט ג'ינג'ר (זנגוויל) טרי מגורד
3-4 קוביות קרח (לא חובה)
לערבב את כל הרכיבים יחד בבלנדר למשך כדקה שתיים, לחכות דקה ולערבב שוב מספר שניות.

שייק בננה דלעת

מרכיבים:
2 כפות אבקת משקה
250 מ"ל חלב דל שומן 1%/סויה
100 גרם דלעת מבושלת
1 בננה קטנה או חצי בננה רגילה
3-4 קוביות קרח (לא חובה)
קורט קינמון

מערבבים את כל המרכיבים ביחד בבלנדר על לקבלת המרקם הרצוי👌

שייק תות בננה

מרכיבים:
2 כפות אבקת משקה
100 מ"ל חלב 1% או סויה לייט
150 מ"ל מים קרים
1 בננה קטנה/ חצי בננה רגילה
3 תותים טריים או קפואים
3-4 קוביות קרח (לא חובה)

להוסיף את כל הרכיבים לבלנדר, לערבב עד לקבלת המרקם הרצוי. הגישו מיד.

שייק מעדן תפוח ירוק

 

מרכיבים:

יוגורט פרו טבעי 0% שומן
100 מ"ל מים קרים
2 כפות אבקת משקה
1/4 תפוח ירוק
1 כף מלפפון מגורד (בערך 1/4 מלפפון)
4 טיפות מיץ ליים
6 עלי נענע טריים
3-4 קוביות קרח (לא חובה)

הוסיפו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו עד לקבלת המרקם הרצוי. הגישו מיד. אפשר לעטר את הכוס בעלי נענע טריים🍃

שייק שוקו- בננה

מומלץ לפינוק ולא באופן קבוע

  • חצי כוס חלב דל שומן
  • 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
  • כף שטוחה של אבקת קקאו הולנדי (ללא סוכר)
  • 1/2 כוס יוגורט בסגנון יווני דל שומן
  • 1/2 כוס תותים שלמים
  • 6 חצאי אגוזי מלך
  • 1/2 בננה בינונית
  • 3-5 קוביות קרח

*הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות)400
חלבון (ג)20
פחמימות (ג)45
 

שייק גזר אננס

מומלץ לפינוק ולא באופן קבוע

  • 240 מ"ל חלב דל שומן
  • 3 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל (39 גרם)
  • 1/2 כוס אננס חתוך (טרי או קפוא)
  • 1/2 כוס גזר חתוך
  • 2-3 טיפות תמצית קוקוס
  • 3-5 קוביות קרח

*הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות)282
חלבון (ג)24
פחמימות (ג)32
שומן (ג)3
 
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן