מתכונים לארוחת משולש (ביניים)
מומלץ לשאול את המאמן האישי האם הכריך בשבילי הוא ארוחת ביניים או ארוחה קלה.
–1–
כריך ביצה ואבוקדו
עשיר בויטמינים ובחלבון:
לחם מחיטה מלאה
1 ביצה קשה (אפשר גם 2 חלבונים)
1/4 אבוקדו
פרוסה גבינה צהובה 15%
חסה
עגבניה
–2–
כריך חזה עוף
ארוחת צהריים מהירה:
לחם מחיטה מלאה
80 גרם חזה עוף בתנור מתובל במלח ופלפל
חסה/ עלי רוקט
עגבניה
בצל סגול
מריחה דקה של מיונז או חרדל
–3–
כריך חביתה
כמו שאמא מכינה:
לחם מחיטה מלאה
חביתה מ- 2 ביצים
מריחה של גבינה 5%
חסה
עגבניה
מלפפון ירוק
–4–
כריך חמאת בוטנים
שנותן אנרגיה:
לחם מחיטה מלאה
מריחה קלה של חמאת בוטנים טבעית
חצי בננה פרוסה
–5–
טורטיית עוף
כמו במסעדות:
1 טורטיה מחיטה מלאה
100 גרם חזה עוף חתוך לפרוסות דקות
חסה
עגבניה
חצי כפית של שמן זית
מריחה דקה של מיונז או חרדל
–6–
כריך גבינה וחצילים
משביע ביותר:
לחם מחיטה מלאה
2 פרוסות חציל קלוי (שמכינים בבית)
2 פרוסות גבינת חמד 5%
כפית שמן זית
עלי רוקט
עגבניה
בצל סגול
–7–
כריך צפתית ועגבניות
כמו הסלט- רק בכריך:
לחם מחיטה מלאה
פרוסות גבינה צפתית מעודנת 5%- עד שמכסים את כל הכריך
פרוסות מ- 1/4 אבוקדו
חסה
עגבניות שרי חתוכות לרבעים
חצי כפית של שמן זית
–8–
כריך טונה
עשיר בחלבון:
לחם מחיטה מלאה
1/2 קופסת טונה במים
חסה
עגבניה
מלפפון חמוץ
מריחה דקה של מיונז
ממרח קליל שאפשר לשלב על פרוסת לחם עם עגבניה כארוחת ביניים.
מרכיבים:
כפית קטשופ/כף שטוחה לימון כבוש טחון/כפית חרדל
2 גבעולי שמיר קצוץ/עירית קצוצה
2 כפות מיונז קל
1 קופסת טונה במים
פלפל לבן
אופן הכנה:
מפוררים את הטונה בעזרת מזלג ומערבבים עם המיונז, השמיר הקצוץ והפלפל הלבן. מוסיפים קטשופ (או ממרח לימון כבוש או חרדל לפי הטעם המועדף) ומערבבים.
שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים