בראוניז קרמי ושוקולדי

והכי כיף שהוא גם טבעוני וגם ישנה גירסה שלו ללא גלוטן

אבל רגע אחד לפני שאתם מתחילים….

אנחנו מזכירים שגם מתכונים שמכילים מרכיבים "בריאים" יכולים להיות עשירים בקלוריות (בדיוק כמו המתכון הזה). אז זכרו שמצד אחד אנחנו רוצים ליהנות מאוכל טעים (גם אם הוא נחשב "משמין"…) אבל מצד שני חשוב לשלב אותו בסדר היום שלכם כדי לאזן. אם אתם לא בטוחים איך אפשר לשלב אצליכם – זה בדיוק הזמן להתייעץ עם המאמן האישי. 

יאללה למתכון…

מצרכים:
2 כוסות קמח כוסמין מלא/ חצי כוס קמח קוקוס (לנמנעים מגלוטן)
200 גרם שוקולד מריר איכותי 85% ומעלה
2 בננות מרוסקת למחית
4 כפות אבקת קקאו איכותית ללא סוכר
כוס : מייפל 100% טבעי/סוכר קוקוס /
או 5 תמרי מג'הול טחונים לעיסה עם מעט מים.
6 כפות חמאת שקדים ללא סוכר (אפשר להשתמש גם בשקדים טחונים)
חצי כוס חלב סויה לייט
חצי כוס אוכמניות כחולות (אופציונאלי)
לקישוט - אפשר לפזר שקדים קלופים לפני אפייה ומעט אבקת קקאו לאחר צינון.

אופן הכנה:
להמיס את השוקולד המריר בבן מרי או בפעמיות קטנות במיקרוגל.
לערבב בקערה את המצרכים היבשים ואחר כך להוסיף את הרטובים והשוקולד המומס.
את התערובת האחידה לרדד לעובי של כ- 1 ס"מ לפחות על נייר אפייה משומן במעט שמן
קוקוס.
ולהכניס לתנור ל20 דקות על 150 מעלות
מצננים, מכינים כוס תה ומתפנקים 🙂
מומלץ לשמור בקירור.

דילוג לתוכן